What is Google Analytics code?

تم إضافة السؤال من قبل Bassam Ali Mohammed Al-mamari , مساعد الرصد والتقييم , برودحي سيستمز
تاريخ النشر: 2017/04/17
mohamed  ali
من قبل mohamed ali , powerbuilder programer , نظم معلومات مصرية

The analytics.js library is a JavaScript library for measuring how users interact with your website. This document explains how to add analytics.js to your site