How to add google analytics code for onclick functions in drupal 6?

تم إضافة السؤال من قبل Rameez Bin Abdul Majeed , Digital Marketing Manager , Muscat Higher Education Centre
تاريخ النشر: 2016/12/28
Winona James
من قبل Winona James , Marketing Manager , ABC Media Marketing Partners

What you're looking for is the GA Event Tracking module. It allows your custom module to select web page elements (via CSS selectors), bind them to jQuery events (e.g. clicks, mouseover, etc.), and send them out to the GA Event Tracking API.