Marketing in one word?

تم إضافة السؤال من قبل Dina kamal gabr , Marketing Manager , Talimia group of companies (Edu-fun, Talimia fur, manarat Elmostqbal shcools)
تاريخ النشر: 2017/04/02
Karym Bentebbal
من قبل Karym Bentebbal , Open for an opportunity to bring onboard a wealth of experience and a positive attitude , Private Company

for me it all comes to: Stimulating

Jawad Asghar
من قبل Jawad Asghar , Marketing & Pr Manager , United Mobiles (Pvt.) Ltd

One word for marketing is "Awareness"