Which of the following terms is used to describe the receipt issued by a carrier for items to be delivered to a third party?

A. loading list

B. packaging list

C. free on board

D. receipt for merchandise

E. bill of lading

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/03/31
Nadeem Asghar
من قبل Nadeem Asghar , Supply Chain Consultant/Trainer , Independent Practitioner

It is E Bill of Lading in case of delivery by a carrier to third party.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

The option E is correct one ------------------------------

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you for invitation. I think D. receipt for merchandise is good answer.