Why do people not know the difference between customer SERVICE and customer FOCUS?

تم إضافة السؤال من قبل Mariam Eid , Marketing and Communications Manager , Executive Solutions
تاريخ النشر: 2017/03/25
سيف  نقيطي
من قبل سيف نقيطي , Client advisor , Richmonont Group *

Definitely I believe into service and focus are different things, the actual fact of the employee confusion is non targeting into looking for