I wanna live in Abu dhabi or in Dubai and i'm looking for a job in those places. I wanna work as network administrator or as system administrator.?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoed Hassan , see my Curriculum Vitae , see my Curriculum Vitae
تاريخ النشر: 2017/03/23
Mahmoed Hassan
من قبل Mahmoed Hassan , see my Curriculum Vitae , see my Curriculum Vitae

Hello Ankita,

It's a question, i'm wondering if anybody can help me with any connection or know companies who are hiring

Ankita saxena
من قبل Ankita saxena , Buyer International Purchases B2B , VIVA entertainments

Are you asking question or your confused ?