كيف من ممكن أن توجد عميل جديد في مجال المبيعات و كيف تبدأ معه و كيف تنهي الصفقة؟

إجابة1 cold call or visit or cold email هسا احنا بنحكيلها مكالمة باردة عشان هو ما بعرف عميل و بتكون مكالمة بينهم باردة2 بنجهز لا اجتماع أو تحضير لمنتجنا3 أهم نقطة متابعة مع عميل4 مفاوضة لو العميل كان من نوع الي بحب يطلب خصم5 تسكير المعاملة معه و بنحاول ناخد منو رقم أي عميل تاني من اصحابو ممكن يكون مهتم في منتج

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Shaban , Operations Manager , wadi al karaz restaurant and Cafe & fish bar & wadi express restaurants
تاريخ النشر: 2017/03/22
Hassan Alsmmak
من قبل Hassan Alsmmak , التطوير والتسويق , المهندس، الحرمين،حر

السلام عليكم

حسب نوع السلعة دائماً هناك عميل ينتظرنى

أبدأ كأننى أتعرف على جار لى فى نفس وصيلة المواصلات

و أنهى بوعد أن نلتقى بعد ان احصل على التليفون

إشترى الآن أو سيشترى غداً

تحياتى