I am an experienced & certified management accountant. What is the best way to get a job opportunity in the UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Thara' Al-Shraideh , Senior Financial Analyst , Agthia Group PJSC
تاريخ النشر: 2017/03/22
Mohamed Nader CMA
من قبل Mohamed Nader CMA , Chief Accountant , Golden Seven Group

you must also have ERP System and IFRS or travel directly to there

Thara' Al-Shraideh
من قبل Thara' Al-Shraideh , Senior Financial Analyst , Agthia Group PJSC

I am there now & have residency visa I have join my husband

mohammedabdelslam barhom
من قبل mohammedabdelslam barhom , sheriff taxes , Department of Tax at Finance Ministry

In general you must be travel there