When running post installation of arcsde on sql server 2008 r2, on repository creation it gives "native client error". what could be the reason?

تم إضافة السؤال من قبل Qaisar Nadeem , GIS Consultant , Al-Moammar Information Systems (MIS)
تاريخ النشر: 2013/10/07
Qaisar Nadeem
من قبل Qaisar Nadeem , GIS Consultant , Al-Moammar Information Systems (MIS)

Thanks, However the  reason of the error was password, I were using a simple password for sde user but SQL Server had "enforce password policy".