How can your comportment help to success in such oral examination or interview?

تم إضافة السؤال من قبل Amira Nagati , Showroom Supervisor , United Business and Development
تاريخ النشر: 2017/03/15
Krishna Prasad CFE CEH
من قبل Krishna Prasad CFE CEH , Team Leader-Fraud Control& Authorizations , Dunia Finance LLC

Mostly in Information gathering interviews, behavior profiling plays a vital role in detecting fraud.