How possible I am the most successful in the interview?

تم إضافة السؤال من قبل نسرين كايد خليل زماري , Call center ipo operation , Adib
تاريخ النشر: 2015/04/29
Subramanyam Srinivas Kottram
من قبل Subramanyam Srinivas Kottram , Head-sales & Marketing , Topend Technolgies

Assuming that the inter viewer/s are very happy with your performance, it's absolutely POSSIBLE

Rana Riaz Ahmad
من قبل Rana Riaz Ahmad , Group Human Resource Office- Talent Management , Al Mansouri 3B Group

In my humble opinion just be yourself .