Which protocol do you prefer for Sharing in Windows Server environment? SMB or NFS?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Wahaj Sagheer uddin , Network Administrator , Arts Technologies
تاريخ النشر: 2017/03/15
Osaf  Ali Khan
من قبل Osaf Ali Khan , System Admin in IT , Silver Palm Real Estate

SMB would be the best beCause it works on both OS like WINDOWS and Linux.

ANAS BECHAR
من قبل ANAS BECHAR

You can use NFS ONLY on linux environnement and while you are talking about Windows environement I suggest SMB because it is working on both OS.