Which of the two is more relevant; academic qualifications or working experience?

تم إضافة السؤال من قبل Brigitte Francois , Private Secretary , Ministry of Land Use & Housing
تاريخ النشر: 2013/10/06
عماد الدين السيد
من قبل عماد الدين السيد , Deputy , KFC

 I think both of them academic qualificathions nothing without practicing

Mohammed Hamad
من قبل Mohammed Hamad , Manager , Gotcha International Company for all import and export and commercial agencies were added real estat

This depends on the type of work!

Syed Anwar
من قبل Syed Anwar , Document Controller , Capital Metro Company

Both Academic Qualification & Working Experinced are most necessary to handle official jobs.