How to formulate the sourcing strategy which will in turn also take care of cost saving initiative ?

تم إضافة السؤال من قبل Ganesh Sutar , Deputy General Manager , Faiveley Transport Rail technologies india pvt ltd
تاريخ النشر: 2017/03/13
Mohammad Abu Farha
من قبل Mohammad Abu Farha , Cost Control and Subcontracts Administrator , OHL Industrial and MID Contracting JV

try find new alternative sources