Should companies charge the cost to representatives, in revenue loss due to misquoting a customer?

تم إضافة السؤال من قبل Audrey San Gabriel , Moderator , Bayt.com
تاريخ النشر: 2017/03/10
Paritossh Kumar Thakur
من قبل Paritossh Kumar Thakur , Packaging Manager , Hanoon Oil Factory

No. This is not exactly required but root cause analysis must be done for misquoting and to be trained accordingly.