Electrical control strictly test the feeder contact resistance during commissioning, the control is new from manufacturer.what is the main purpose?

تم إضافة السؤال من قبل Jose Cabungason , Construction Supervisor , Contractor
تاريخ النشر: 2017/03/09
Ashok Kumar Thangaraj
من قبل Ashok Kumar Thangaraj , Electrical Maintenance / Commissioning Engineer , GE Power

To know the Potential drop in the injected electrode.