Electrical controller all kind of electrical work:

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Younas Khan , Technician , Emirates Flight Catering
تاريخ النشر: 2015/01/01
Md Aftab  Alam
من قبل Md Aftab Alam , Technician , SSP Catering Pvt. Ltd

hello sir i am Md Aftab Alam i am working in saudia arbia in sadara project INSTRUMENT JOB

muzzaman Limon
من قبل muzzaman Limon , Electrical Engineer , Akij Cement Company Ltd.

Circuit breakers, transformers,  Closely monitor data from watt meters, voltmeters and ammeters etc