ليه دايما الانسان اللى عنده الخبرة واعلى الشهادات حظه فى الشغل والخدمة بيكون قليل . انما اللى معندوش كل ده بس عنده واسطه وتوصيه الدنيا كلها بتضحك له ؟

تم إضافة السؤال من قبل ashraf ramadan , مدير التجهيز الفنى والطباعة , makah company
تاريخ النشر: 2017/03/08
brik NAIT HNOUD
من قبل brik NAIT HNOUD , أستاذ الدعم المدرسي , مركز الربيع العربي

العكس هوة الصحيح الشركات يطلبون مؤهلات عالية و وخبرة لاىتقل عن ٥ سنوات و كلما زادت الخبرة كان حظه في الوظيفة اكبر.

يكفي فقط ان يحظر في ذهنه جواب السؤال التقليدي لماذا تركت العمل رغم المؤهل و الخبرة و الجواب يجب ن يكون مقنعا وىيتفادى ذكر مستخدميه السابقين بسوء اورتن هناك مشاكل بينه و بين الشرطة الا اذاركانتى المشاكل حقيقية ووصلت للمحاكم لانهم ربمارسيتصلون بممستخدميه للاستفسار.

كما يجب أن يجيد المتقدم بيع نفسه و خبرته، فاهم شئ يبحث عنه المشغلون ام يكون ممن يبحثون عن التطور و التجديد وىاطتسغب خبرات جديدة و عدم الجمود