How can we construct a joint less chair?

تم إضافة السؤال من قبل aliasger bohra , Site supervisor , Dosmic international
تاريخ النشر: 2017/03/07
Vijayan Vishwakarma
من قبل Vijayan Vishwakarma , Project management for interior fitout furniture work , Zubair Furnishings llc

by using a mould, and using bending materila with Dia..

Bovyn Mar Rostata
من قبل Bovyn Mar Rostata , Assistant Project Manager/ Senior Construction Project Architect , Design Coordinate Incorporated

Incorporate curve, concave, convex materials in the construction, this  will eliminate joints in any design that intend to do.