How to arrange Construction Joint at Raft Foundation (72mx19.5mx1.25m?

تم إضافة السؤال من قبل Rabea Mansoor , Projects engineer , Retaj Hotels and hospitality
تاريخ النشر: 2013/11/09
Ahmad Salameh
من قبل Ahmad Salameh , Deputy Resident Engineer- Technical and Quality Assurance Manager , Arabtech Jardaneh

Its better to provide a strip of1 m width to be poured after3 months at least.