Hello everyone i have done chemical engineering and three year experience in gas processing plant.can someone help me to find better opportunity?

تم إضافة السؤال من قبل ghulam qasim , Process Engineer , MURREE BREWERY Company Limited
تاريخ النشر: 2017/03/06
Nazir Abbasi
من قبل Nazir Abbasi , Senior Engr. (Process , OGDCL, Pakistan

Apply for Technical officer E-II good salary last date 18 aprilplz hurry