Question about Chemical engineer,if there,s Chemical engineer whith experience about4or ys in one Industry field could chang his field to another one?

تم إضافة السؤال من قبل yosif babeker mustafa althebair , Chemical Processing &production Supervisor , MODERN DETERGENT FACTORY
تاريخ النشر: 2015/06/27
Ali Al-Hamad
من قبل Ali Al-Hamad , مهندس كيميائي , شركة سما للتقنيات المحدودة

 yes,he can because same principles applied