How do you copy a row from Excel to paste it as a filtered name of a pdf. file?

?How do you copy a row from Excel to paste it as a filtered name of a pdf. file

كيف ننسخ صفا من إكسل ونلصقه منقحاً كاسم لملف pdf. ؟

?How do you copy a row from Excel to paste it as a filtered name of a pdf. file

تم إضافة السؤال من قبل Omar Darweesh , Administrator Document Controller , Khatib & Alami
تاريخ النشر: 2017/01/26
Maged Farghaly
من قبل Maged Farghaly , Freelance HR Consultant , Freelance

I copy it on excel first and past it as text then I save the file as PDF

إسماعيل مصطفي
من قبل إسماعيل مصطفي , مهندس مشرف , جامعة اسيوط قسم الاستشارات الهندسية

It's very simple question & answer =MAX(range) then maximum number shall be your output/ answer =8 is answer for below example 32148 =max(range)