What is best software for working on Pre Engineered Building, Auto Cad / Rivet / someone else?

تم إضافة السؤال من قبل Shakeel Ahmed , Civil Site Supervisor , Dawat-e-Islami
تاريخ النشر: 2017/01/25
CH  SRI DHARMA TEJA
من قبل CH SRI DHARMA TEJA , Production Engineer , Hi Tech Equipments and Fabrication

AutoCAD 2D DRafting 2D Drafting and 3D modelling

pramod pk
من قبل pramod pk , Sr Engineer , VENELEC ELECTROMECH INDUSTRIES PVT. LTD. BHIWADI Rajasthan

2D purpose autocad, for 3d & 2d purpose solidworks is best

sajid khalil
من قبل sajid khalil , Engineering assistance mechanical on s1 , General tyre & rubber company

Auto cad is the best in 2D work