How do you propose going the extra mile to further develop client relations?

تم إضافة السؤال من قبل Nikshith Shetty , Exhibition Sales Manager , Cacti Events - International Travel Week Abu Dhabi
تاريخ النشر: 2017/01/24
Danish Kagzi
من قبل Danish Kagzi , Regional Manager - Alliances & Partnerships (Global SI) , Newgen Software Technologies Pvt. Ltd.

Know the customer more holistically. Form a personal rapport with the client.