ما هى لغات الــ jquery?

تم إضافة السؤال من قبل مصطفى كمال , مصمم بنرات ولوجوهات و مونتاج فيديوهات , جريدة شعب مصر
تاريخ النشر: 2013/10/03
Muhammad Majid Saleem
من قبل Muhammad Majid Saleem , Senior PHP Developer / Project Manager , SwaamTech

jQuery is not a language itself. jQuery is a cross-browser JavaScript library designed to simplify the client-side scripting of HTML. It provides you a number of function for easy use.

In simple words, jQuery defined a new creature in world of webdevelopment!