لو محاسب حديث التخرج و بيدور على شغل محاسب او هيشتغل محاسب .. اول ما يدخل المكان اللى هيشتغل فيه المفروض يعمل ايه؟

تم إضافة السؤال من قبل ashraf qasim
تاريخ النشر: 2017/01/16
MOHAMMED ELATTAR
من قبل MOHAMMED ELATTAR , مدير مالي , TAZWEED FOR AGRICULTURE CROPS

يصنع علاقات جيدة مع زملائه ويتقرب منهم ويحاول الاستفادة بخبراتهم و اكتساب مهارات جديدة في العمل و معرفة الدورة المحاسبية للمنشأة التي يعمل بها بالكامل

ان يعمل محاسب تحت التمرين وان يكتسب خبرات العمل والاستفادة من المسئول القائم بتدريبه

Solia Samy
من قبل Solia Samy , مدير إدارة الموارد البشرية , كازارين للمنسوجات

يتعرف علي زميله ويحاول يتقرب منهم  ويتعرف منهم علي نظام العمل في الشركه بيكون ايذاي واللائحه الداخليه للشركه هى ايه