Is the ALT tag for an image important for SEO results?

تم إضافة السؤال من قبل Rini Mohandas , SEO specialist , Boopin
تاريخ النشر: 2017/01/12
Farooq Ahmed
من قبل Farooq Ahmed , Senior SEO Manager , Data Ladder

Yes, if you want to show your images on search results of search engines

Tauseef Sarwar
من قبل Tauseef Sarwar , Senior Manager Business development & Marketing. , Kelmac Group Ireland

Yes, ALT tag and XML sitemaps both are very important for SEO.

If your site in WordPress, there are plugins to solve and help you.

Tauseef Sarwar

www.creativexireland.com

Sherjeel Khalid
من قبل Sherjeel Khalid , Senior Manager , nordcloud

Yes, so that search sites like Google can show your images in search results.