What is the best way to evaluate the personal risk in pharmaceutical industry?

Quality Assurance

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Hanfi Hassan Ayoub , senior quality assurance , Rameda Pharmaceuticals industries
تاريخ النشر: 2017/01/11
Mohamed Hamza ZEMMOURI
من قبل Mohamed Hamza ZEMMOURI , Safety coordinator , KCA DEUTAG

systematic and structured planning of reviews and inspections.

The submission review and inspection programmes can also operate in a coordinated and

synergistic manner.