VAT is going to be a reality in near future. How the implementation of VAT would change the systems in Construction Industry, esp in Oil & gas Sector?

تم إضافة السؤال من قبل Krishna Kumar , Accountant , Galfar Engineering and Contracting
تاريخ النشر: 2017/01/10
Rafi Ahamed Kidwai  Mohamed saliq
من قبل Rafi Ahamed Kidwai Mohamed saliq , State Tax Officer , State tax department

SIR

IT SHOULD BE DEPENDING UPON THE TAX RATE FIXED FOR THE COMMODITY IE FOR OIL AND GAS