How to send the IBM Netcool Omnibus records from object servers to multiple third party databases?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Nazim Ansari , Senior Netcool Developer , Tata Consultancy Services
تاريخ النشر: 2017/01/02
Lina Mohammad  Alqutub
من قبل Lina Mohammad Alqutub , Quality Assurance Lead (QA Lead) , Bayt.com - Jordan

This is a good and useful question, I wish to find acceptable answer