Why SEO should always complement your content marketing?

تم إضافة السؤال من قبل Rameez Bin Abdul Majeed , Digital Marketing Manager , Muscat Higher Education Centre
تاريخ النشر: 2016/12/28
Cathy Queen
من قبل Cathy Queen

SEO should be viewed as a reinforcement to your content team.

When you integrate SEO with intelligent content marketing, your website visitors will almost believe that you’re a mind reader… because you will be giving them exactly what they came in search of!