Is there any HVAC Engineer jobs for us in qatar or not.?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMMED TAQIUDDIN , Mechanical Engineer , ETA Star
تاريخ النشر: 2016/12/14
Sherif Mohammed Ibrahim
من قبل Sherif Mohammed Ibrahim , Senior Mechanical Technical engineer , Al-Latifia Trading & Contracting Company

for sure it is valid in all Gulf country, but actually Gulf region affected last year by low oil prices, so the number of vacancy decreased.