ما الخبرة المطلوبة للحصول على وظائف مهندسين كهرباء في الامارات؟

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/12/08
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

طبعا حسب المجال الى انت حابب تشتغل فيه

يعنى مجال الصيانه مثلا

بتشتغل ككنترول فلازم تكون معاك

1- كلاسيك كنترول

2- plc

3- سكادا دى اضافى

4- dcs

لو مجال المقاولات

 كورس distribution

وكورس تيار خفيف

 اتوكاد او ريفت كويس

شكرا للدعوة -

1.المؤهل العلمي ( الشهادة الجامعية ) - شهادات خبرة ان وجدت ان كان المتقدم للعمل قد عمل سابقا في شركات او مؤسسات عالمية - خبرة عملية تدرج ضمن السيرة الذاتية (على اقل تقدير خمسة سنوات ) - يفضل للمتقدم تقديم جواز سفر دولي اقوى ممن كان يحمل الجوازات العربية (ان كان يحمل اكثرمن جواز سفر) - شهادات اضافية ان كان قد اشترك في دورات او اخذ كورسات اضافية ضمن المعاهد او الجامعات الخاصة تدعم خبراته العلمية                                       !!!

محمد السيد حسنين شعبان
من قبل محمد السيد حسنين شعبان , Section head Electrical Maintenance and Automation Engineer , بشاى للصلب

المؤهل العلمي - شهادات خبرة ان وجدت - خبرة عملية تدرج ضمن السيرة الذاتية (على اقل تقدير خمسة سنوات )  - دراسات عليا في جماعة معترف بيها - كورسات في التخصص - كورسات في الإدارة

Sadeq Al-Abbad
من قبل Sadeq Al-Abbad , Service Specialist , Halliburton Energy Services Inc

شهادة جامعيه من مكان معترف فيه خبرة عالية لا تقل عن 5 سنوات معرفة والمام بالبرامج الكهربائيه والالكترونيه

hussein ibrahim hussein
من قبل hussein ibrahim hussein , مدرس , مدرسة

اهم حاجه المقابله الشخصيه هى التى تثبت جدارة الشخص ف العمل

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

مع إجابة الأستاذ هشام والأستاذ وليد .