What are effective ways to be more productive in work and personal life?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/12/04
Sean Roodt
من قبل Sean Roodt , ATM custodian / Protection officer , SBV Services

keepng the body and mind fit

Hassan Alsaeedi
من قبل Hassan Alsaeedi , فني الآلات الدقيقه والتحكم (Instrument) , مطار الامير عبد المحسن بينبع

In work:

you can protect the body from injury by wearing PPE [Peaaarsonal Protective Equpment]

In life:

better when you face something that you don't know you ask someone how has experience in it.