Is Synchronous check relay system for two power transformers compatible to be used to make synchronizing between power transformer and generator?

تم إضافة السؤال من قبل Nasser Khadour , HEAD OF ELECTRICAL SECTION , SUNCOR Energy (PETRO-CANADA)
تاريخ النشر: 2016/11/26
sohail ahmed solangi
من قبل sohail ahmed solangi , Data Analyst | محلل بيانات , alfrico

And generator also two part after out put power one circle wiring second avear transfer power