السلام عليكم انا محكوم عليا شهر غيابي ومسافر قريبا هل اسمي ينزل في المطار او ياثر علي استخراج الموافقة الامنية ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Elabd
تاريخ النشر: 2016/11/21
hatem ahmed
من قبل hatem ahmed , اداري بالشؤون الادارية و الموظفين , شركة جودت للمقاولات المحدوده

تعمل استنئناف وسافر لو حكم نهائي دى المشكله ممكن تمسك بالمطار لو ركز معاك وفتح بالكمبيوتر  واكتشف عليك حكم بالحبس وانت بتعمل تصريح السفر كمان ممكن تمسك