Do you think that playing on the Nintendo Wii is a good form of exercising for fitness?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Eid , Dietitian/Nutritionist , Muscle Power Sports, Nutrition Centre
تاريخ النشر: 2016/11/14
Qusai Musleh
من قبل Qusai Musleh , customer service representative , OSN

yes i do ,  nintendo wii physical  games like  sport games ( e.g tennis)helps you to keep in fit if you play it regularly , personally ,  i found it interesting , i do put effort playing virtual tennis , its good for arms muscles .