Who presented the Concept of Quality?

a. Henri Fayol

b. Prof.Henry Mintzberg

c. Frank & Lillian Gilbreth

d. Prof.Edward Deming

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/27
Muhammad Khan
من قبل Muhammad Khan , General Manager Operations , QFAWS ENGINEERING (PVT) LTD

The one you indicated in your question..... :-P

Mahmoud Alkhateeb
من قبل Mahmoud Alkhateeb , Marketing & Sales Executive , Sismatix Information Systems

 Thanks for invitation ..................... my answer is D

MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH
من قبل MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH , مدير صيانه , شركة الاستراتيجي للتجاره

the correct answer is D

regards

tebib djillali
من قبل tebib djillali , حارس أمن , بيات للخدمات الإطعام والفندقة

................................................................... D

Emmanuel Wamweta
من قبل Emmanuel Wamweta , production supervisor , Tembo Steel Rolling

Prof. Edward Deming. Option D. Thanx for the invitation

Ashraf E. Mahmoud (PhD)
من قبل Ashraf E. Mahmoud (PhD) , University Lecturer, Freelancer Consultant and Trainer for Int'l Business & Banking TF. , FreeLancer

Thanks for invitation,

I do believe that the correct answer is "D".

Ihab Zaki
من قبل Ihab Zaki , Chief Technology Officer (Cto) , EGID

d. Prof.Edward Deming

Thanks.

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

thanks for the invite.

It could be Edward Deming , I am not so sure.

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

IT is D...........

Regards

BASSAM BAAZEEM
من قبل BASSAM BAAZEEM , Director of Administration and Human Resources , Train Markets Trading Ist

Sorry I do not have an answer on this subject .. Thank you for the invitation