According to Henry Mintzberg financial crisis is wrongly identified as the crisis of economy then what was it?

تم إضافة السؤال من قبل Shukri Ibrahim , Administration Officer , Rezayat Company Ltd
تاريخ النشر: 2017/03/02
Joe Seychell
من قبل Joe Seychell , head of IT , Pinnacle Investment

Personal Greed and Ego - it is usually the human factor that has always been the deliminator.

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

............follow...............