What is the best way to learn AUTO CAD MEP ,I am familiar with basics of auto cad. Can any recommend me good material/tutorials?

تم إضافة السؤال من قبل Adil Azeem Syed , Mechanical Engineer , Mutab Ayed Al Amri for General Contracting
تاريخ النشر: 2016/10/24
SAQIB MEHRAJ
من قبل SAQIB MEHRAJ , Project Manager , Yusuf Bin Ahmed Kanoo Group Of Companies - Saudi Arabia

youtube is the best option as afar as i can see it