How to Make In Opera Profile Guest Data ?

تم إضافة السؤال من قبل Elia Abd ElMalak , Front Desk , Orascom Hotels & Development- arena inn hotel) in ELGouna-Hurghada Red Sea EGYPT
تاريخ النشر: 2016/10/23
khaled ibrahim mahmoud
من قبل khaled ibrahim mahmoud , Hotel Manager , Royal Hospitality

when open the new reservaton we have profile we but the importanat data for the reservation when the guest check in we complete his profile form the regestration card