How user download (SQL) profile fetch data into word DOC format?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Bin Khalid , System Engineer , Kate of Tokyo
تاريخ النشر: 2014/02/21
Muhammad Majid Saleem
من قبل Muhammad Majid Saleem , Senior PHP Developer / Project Manager , SwaamTech

Dear Zaid,

I don't know what do you exactly want to ask. Would you mind to explain your question with a little more details? Your explaination may help me to answer in best way.

Thank You.

Zaid Bin Khalid
من قبل Zaid Bin Khalid , System Engineer , Kate of Tokyo

Asalam0 Alikum:

sir i want to save web page data into word formate file like bayt.com

you can download your resume in deffrent formate i want word formate only.