How to answer the below question: Why have you been unemployed for such a long time?

تم إضافة السؤال من قبل Neelam Singhal , Procurement Specialist , Burhantec
تاريخ النشر: 2016/10/23
Emtithal  Samir Sir Elkhatim
من قبل Emtithal Samir Sir Elkhatim , مساعد أمين مكتبة , جامعة امدرمان الأهلية

I was not unemployed, but I aspire the best in order to raise my children, and provide appropriate education and benefit them.