انا اسال عن كل الشركات التى فى الدول العربية لما تجحف الشباب العربى من كل البلاد وتميز الاجنى بمعنى لو اعطيت المميزات التى تمنحها للاجنى؟

للشباب وياريت تمنحها سوف تجد نتائج افضلواخص شباب الدول العربية مثل المرتبات والاقامة والعلاج   والمدارس والنوادى وايضا ممكن تستفيد من خبرات كبار السن منسنة ختى الستين وسوف يقوم بالعمل اكتر كمان من الشباب

تم إضافة السؤال من قبل hatem fathy abdelfatah aidaross , المراجعةوالحسابات المالية , ببنك مصر /القاهرة
تاريخ النشر: 2016/10/21
اريج آغا
من قبل اريج آغا , كاتبة سيناريو , الحجاوي

سيدي ان العمل هو عبارة عن فرصة في جانب من جوانبه ومن يمتلك المؤهلات الكافية يحصل على هذه الفرصة سواء كان عربيا ام اجنبيا او اي كان