What are the differences in using inch & mm pipes general?

تم إضافة السؤال من قبل mostafa elhariry , Senior Mechanical Engineer , Omrania & Associates
تاريخ النشر: 2016/10/16
Abdullah Reddy Baddam
من قبل Abdullah Reddy Baddam , Sr Project Manager , Masah Specialized construction company

Inside diameter can be expressed in inches and wall thickness of pipe should be expressed in mm.

mahmoud zein
من قبل mahmoud zein , Civil Site Engineer , Luxor water and waste water

Inches used in American standard , mm used in British standard