Early Leadership trait research looked to find characteristics that might ___?

A) distinguish ordinary leaders from great leadersB) define charismaC) identify the physical traits of leadersD) differentiate leaders from non leaders

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/11
Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thanks for the invitation. My answer is option C

Thanks for the invitation Sir,however to the best of knowledge A would be right answer.