What are most recruiters' and hiring managers' biggest pain points?

تم إضافة السؤال من قبل Hiba Samman , Electrical Engineer , Arabtech Jardaneh
تاريخ النشر: 2016/10/09
Ali Ahmad SHRM-SCP
من قبل Ali Ahmad SHRM-SCP , Group HR Performance Manager , FAMA Holdings Group

The biggest pain always is validation of what is claimed in candidate profiles versus what the candidate's real professional worth is!