Give me an example of experience you have had communicating information orally ?

perhaps to someone in a higher position than yours, or to a group of people.

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/07
Abanoub yosuab
من قبل Abanoub yosuab , مساعد مدير مبيعات , مجدى رمزى قطع غيار سيارات

Work Amaam younger Mona news and Sunan to force him with ease to work better than I do and activity