What is the best work environment for engineers?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/10/06
Sadeq Al-Abbad
من قبل Sadeq Al-Abbad , Service Specialist , Halliburton Energy Services Inc

the best place of engineers to work in where they can increse their knowledge and experience base on their major

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

I am agree with Mr Kheder.

mahmood kheder
من قبل mahmood kheder , مدير القسم الفني وحاصل على درجة الاستشاري من نقابة المهندسين , alliba

 engineers generally work in offices. They may occasionally visit worksites where a problem or piece of equipment needs their personal attention ,  engineers work mostly in engineering services, research and development, and manufacturing